PARTNERÜNK:
 
 
 

 
   Kezdőlap      Szánozz velünk!
 
 
Egy nap lehet, hogy úgy döntesz, eleged van az íróasztal melletti üldögélésből és abból, hogy a kalandokat maximum csak a tévé és a számítógép képernyőjén keresztül élvezheted. Eleged van abból is, hogy a szabadságod alatt csak az erkélyen üldögélsz és a narancslevedet iszogatod. Pedig ennél többre vágysz. Lehet, hogy Jack London regényei máig sem hagynak nyugodni? Imádod a havat, de az utóbbi tíz évben még hírét sem láttad? Szereted a fenyveseket, hegyeket és persze a kutyákat is? Akkor itt az ideje, hogy átböngészd az ajánlatainkat és egy rövidke levélben megírd nekünk a választásod, az elképzelésedet a téli szabadságod eltöltéséről! Miért is ne jöhetnél velünk csodás tájakra, hogy kipróbáld a kutyaszánozást? Ha elegendő mennyiségű égi áldás esik hó formájában, keress fel bennünket!
 
Akkor se ess kétségbe, ha a tél nem kegyes hozzánk, mert kerekes kocsis kutyafogatozásra is lehetőség nyílik hómentes időben és hideg őszi, tavaszi napokon.
 
 
Ajánlataink között egyaránt szerepelnek rövidebb kutyaszán túrák és sátrazós, többnapos "aranyásós" kalandok.
 
 


HÓPEHELY TÚRÁK Rövidebb, 10-15 km-es túrák, melyek során megcsodálhatjuk a fölénk magasodó hegyek, vagy épp az alant elterülő tágas völgyek festői pompáját.

 

JÉGKRISTÁLY TÚRÁK
Fél- egynapos túrák, amikor is a kutyaszánon suhanva vagy épp megküzdve a hófúvásokkal és hegyekkel, bejárunk néhány völgyet, kanyargunk a havas szerpentineken, megcsodáljuk a hótól roskadozó fenyveseket, majd estére visszatérünk a kandalló mellé megmelegedni és kipihenni egész napos fáradalmainkat.
 
HÓVIHAR TÚRÁK
Többnapos kutyaszános kalandozások, ahol suhanunk a kanyargós lejtőkön, vagy éppen szűz havat törve küzdünk az előrejutásért. Hallgatjuk az erdő csendjét, a fák roppanását vagy épp a völgyben szaladó patak csörgedezését. Ezt a csendet csak a kutyák lihegése töri meg, mert a festői szépségű tájat csodálva szóhoz sem jutunk. Estére menedékházban vagy épp a magunkkal vitt sátorban térünk pihenőre, hogy másnap ismét nekivágjunk a leírhatatlanul szép tájnak.

 

Kérjetek e-mailben útvonal ajánlatokat és további információt!

 
  
Az oldalon megjelent képek
és írások csakis a szerzők
beleegyezésével
használhatóak fel.©
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

 
 

 Kutyaszán - és ami mögötte van...
Kutyaszán, kutyaszánozás, kutyaszános kalandtúrák, téli túrák, huskyk, szánhúzó kutyák
e-mail: info@kutyaszan.hu, mobil: +36-70-220-6772